FORUM

Γράψτε εδώ τα σχόλια σας…

Advertisements

15 Responses to FORUM

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Το φύλλο της ΕΛΕΥΘΕΟΤΥΠΙΑΣ της περασμένης Τρίτης με το γνωστό γράμμα στο πρωτοσέλιδο, πούλησε 61 χιλ. φύλλα (όταν η εφημερίδα, τις καθημερινές πουλά 40 με 50 χιλ.) και ήταν πρώτη εφημερίδα σε πωλήσεις. Είδες ο μικρός και η μάμα του;;;

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Άντε να δούμε τι θα παίξει κι ο Μάκης σήμερα γιατί μόνο με την πρώην γραμματέα του Αλαφούζου και τα τιμολόγια του ΠΑΣΟΚ που τα έχει ήδη χιλιοπαίξει στην εφημερίδα δεν λέει…

 3. Ο/Η grmedia λέει:

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 13/11/2006 στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, συνεδρίαση της Γραμματείας των Συμβασιούχων της χώρας.
  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 30 Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σωματεία Συμβασιούχων εργαζόμενων στο Δημόσιο, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ.
  Στη συνάντηση αποφασίστηκαν:
  1. να καταγγελθεί με τον πιο έντονο τρόπο η προσπάθεια της κυβέρνησης να σταματήσει με δικαστικό πραξικόπημα τον αγώνα των συμβασιούχων για νόμιμη και αξιοπρεπή εργασία.
  2. να καταγγελθεί η προσπάθεια να ακυρωθούν οι θετικές για τους συμβασιούχους αποφάσεις της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου και της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
  3. να ξαναθέσει με δυναμικό τρόπο στην ελληνική κοινωνία το χρόνιο αίτημα για να σταματήσει η πολιτική και εργασιακή ομηρία χιλιάδων εργαζόμενων.
  4. να διεκδικήσει δυναμικά την υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του σημερινού Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, που κουρελιάστηκαν με το Π.Δ. 164/2004 (Παυλόπουλου) το οποίο «τακτοποίησε» τελικά ελάχιστο ποσοστό συμβασιούχων επιχειρώντας να στείλει τους υπόλοιπους οριστικά στην ανεργία.
  5. να δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό λόγο ότι θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του για να διευρυνθεί το μέτωπο του αγώνα για μόνιμη και αξιοπρεπή εργασία σε συνεργασία με όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ.
  6. να προκηρυχθεί την Πέμπτη 16/11 στάση εργασίας 11.00-15.00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία προς το ΥΠΕΣΔΔΑ. Τη στάση εργασίας υποστηρίζουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, δημιουργώντας ένα πανεργατικό μέτωπο αγώνα που θα διευρυνθεί και θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.
  7. να καλέσει τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να τοποθετηθούν δημόσια και υπεύθυνα απέναντι στο πρόβλημα των συμβασιούχων που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία.
  8. να συγκροτήσει 9μελή Συντονιστική Γραμματεία των Σωματείων των Συμβασιούχων για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα. Να καταγγείλει κάθε άλλο αυτόκλητο δήθεν εκπρόσωπο των Συμβασιούχων που δεν εκπροσωπούν παρά μόνον τον εαυτό τους.

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

  ΟΛΟΙ
  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/11/06 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.00 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
  ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΕΕ ΕΤΟΥΣ 2007

  Συνάδελφοι

  Από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2006 έως και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2006 καλούνται οι ασφαλισμένοι μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, που συγκεντρώνουν τις σχετικές προϋποθέσεις, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), του έτους 2007.

  Οι ενδιαφερόμενοι, μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18, 5ος όροφος στη Γραμματεία), εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9.00 έως 14.00 για τη συμπλήρωση απογραφικού δελτίου.

  Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του τρίπτυχου ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΑΡΟΧΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ και αντιγράφου εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας οικονομικού έτους 2006. Εάν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο απογραφικό δελτίο και ο/η σύζυγος πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΦΜ, τον Αριθμό Μητρώου του ασφαλιστικού τους φορέα, τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας και αν υποβάλουν χωριστή φορολογική δήλωση το δηλωθέν εισόδημα οικ. έτους 2006.

  Όπως γνωρίζετε από το έτος 2006 άρχισε η συνεργασία του ΕΔΟΕΑΠ με τον ΟΕΕ και οι μέτοχοι – μέλη του Οργανισμού συμμετέχουν στα προγράμματα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

  Για το έτος 2007 θα εκδοθούν πανελλαδικά από τον ΟΕΕ 320.000 Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, μέρος των οποίων θα κάνουν χρήση οι δικαιούχοι μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, που δεν έκαναν χρήση της παροχής αυτής το έτος 2006.

  Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού καλύπτει 8ήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις), παροχή ημιδιατροφής ή πρωινού ή μόνον διανυκτέρευση. Ειδικές εκπτώσεις στο βραδινό φαγητό και μειωμένο εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς (πλοίο, λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο), σε χρόνο και τόπο, που επιλέγει ο δικαιούχος, μεταξύ τουριστικών καταλυμάτων σε όλη τη χώρα, με τα οποία είναι συμβεβλημένος ο ΟΕΕ. Η οικονομική συμμετοχή των δικαιούχων στο πρόγραμμα είναι συμβολική. Αναλυτικός κατάλογος των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2007 θα εκδοθεί προσεχώς από τον ΟΕΕ και το περιεχόμενό του θα δημοσιοποιηθεί εγκαίρως από τον ΕΔΟΕΑΠ προς τα μέλη του.

  Όσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν παραλάβει το ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ παρακαλούνται να το παραλάβουν από το Τμήμα Μηχανογράφησης του Οργανισμού στον 4ο όροφο.

  Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και της Διοίκησης του ΟΕΕ μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, όλοι οι δικαιούχοι, χωρίς περιορισμούς εισοδήματος.

  Το ύψος του εισοδήματος, σύμφωνα με τη φορολογική τους δήλωση καθορίζει τη συχνότητα συμμετοχής:

  -Όσοι έχουν μηνιαίο εισόδημα έως 800 ευρώ, θα συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα ανά δύο χρόνια

  -Όσοι έχουν μηνιαίο εισόδημα άνω των 800 ευρώ, θα συμμετέχουν ανά τρία χρόνια.

  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

  Από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

 5. Ο/Η Anasfalistos λέει:

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:

  Οσοι δημοσιογράφοι είναι ασφαλισμένοι στο ΤΣΠΕΑΘ και διατηρούν δελτίο παροχής υπηρεσιών θα πληρώνουν στο Ταμείο τους εισφορά 8,5% επί των ακαθάριστων αμοιβών τους και δεν υποχρεούνται να κάνουν εναρξη επαγγελματος στο ΤΕΒΕ προβλέπει ρύθμιση στο «μίνι» ασφαλιστικό, που συζητείται στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

  ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Εμάς του Channel9 μας έχετε ξεχάσει όλοι.
  Η Ένωση τι κάνει;
  Το ΕΣΡ; Γιατί επιτρέπει στο κανάλι να συνεχίζει να λειτουργεί παρόλο που δεν έχει πρόγραμμα και παίζει επαναλήψεις;

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ANAKOINΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

  Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τις αντεργατικές ενέργειες της κυβέρνησης και του Ελεγκτικού Συνεδρίου που είχε θύματα έκτακτους συναδέλφους συμβασιούχους, που εδώ και χρόνια παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε σημαντικούς τομείς της ΕΡΤ.

  Τα προβλήματα μας οξύνονται και διογκώνονται καθημερινά, γι αυτό επιβάλλεται η μέγιστη συμπαράταξη όλων των εργαζομένων.

  Για μια ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση να λύσει το θέμα με συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία, ώστε να σταματήσει ο εμπαιγμός και η ομηρία των παραπάνω συμβασιούχων.

  Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά
  στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2006
  στην Πλατεία Συντάγματος
  και ώρα 12:00

  για το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή των συμβασιούχων.

 8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΟΜ

  Στη καταγραφή των γενικών αρχών που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις Κινηματογράφου-Τηλεόρασης αποσκοπεί το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων με την οργάνωση, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ημερίδας με θέμα «Η ενίσχυση του κινηματογράφου από την τηλεόραση».

  Ειδικότερος στόχος της ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Industry Center του ΦΚΘ στις 20 Νοεμβρίου, είναι η επεξεργασία ενός πλαισίου μέσα στο οποίο η στήριξη και η ενίσχυση της ελληνικής κινηματογραφίας από την τηλεόραση θα είναι αποτελεσματική και αμοιβαία επωφελής.

 9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Τελικά τι απέγινε εκείνη η εφημερίδα που θα έκανε τομή στη δημοσιογραφία; Για την Presstime μιλάω.
  Στις τσόντες το έριξε κι αυτή.
  Δίκιο είχε τελικά η Espresso που την έκραζε.

 10. Ο/Η ΜΑΚΗΣ ΜΑΟΥΣ λέει:

  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ;;;

 11. Ο/Η golema deppy λέει:

  ευχαριστώ για το σχόλιο σας. μόνο πειτε μου, που να περάσω να….εισπράξω τα οφειλόμενα? δεν φτάνει που «ζουν» απο μας, μας κρίνουν κιόλας. το πιο αστείο ειναι οτι ολοι μια νύχτα θα…φύγουμε!

 12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Κουίζ: Ποιος είναι ο διευθυντής ειδήσεων – γλάστρα που δήλωσε «Απολαμβάνω της απολύτου εμπιστοσύνης των προϊσταμενών μου;» Αν είναι έτσι γιατί το Σάββατο το βράδυ έχει ο κακός χαμός; Προφανώς όπως διαδίδει ο ίδιος οφείλεται σε παρεξήγηση…

 13. Ο/Η KOUS KOUS λέει:

  Τι κάνει η άτιμη δημοσιότητα…. Μόλις οι καλοπληρωμένοι τηλεοπτικοί αστέρες μυρίστηκαν δημοσιότητα στο Αγρίνιο με αφορμή το πολλαπλό φονικό των 5 κυνηγών εγκατέλειψαν άρων άρων τα πολυτελή γραφεία τους, μπήκαν στα πανάκριβα και θηριώδη τζίπ τους και κατευθύνθηκαν πρός τον τόπο της τραγωδίας. Εκεί παραμέρισαν τους αστυνομικούς συντάκτες και ανέλαβαν το θεάρεστο έργο της «ζωντανής» ενημέρωσης του κοινού. Το τι είπε το στόμα τους δεν περιγράφεται. Παντελώς άσχετοι με το ρεπορτάζ πεζοδρομίου απέδειξαν για άλλη μια φορά οττι η φιλοδοξία τους δεν σταματάει μπροστά σε ΤΙΠΟΤΑ. Το μονο που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» είναι οτι πλησιάζει η ώρα που ο κόσμος θα του φτύνει και εκείνοι θα ψάχνουν να βρούν ομπρέλα… Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πραγματικούς ΡΕΠΟΡΤΕΡ που έπεσαν θύματα της αμέτρητης φιλοδοξίας εκείνων που ξέχασαν απο που ξεκίνησαν.

 14. Ο/Η grmedia λέει:

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Τ/Ο & Ρ/Φ ΕΡΤ Α.Ε.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
  Με λύπη μας διαπιστώνουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας τέως Γενικός Διευθυντής, τέως Διευθυντής Γραφείου Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, τέως Διευθυντής Προγράμματος ΕΡΤ-2, τέως Συντονιστής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων, τέως Συντονιστής Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων, όταν σταμάτησε να λαμβάνει αντιμίσθιο για την ‘’προσφορά’’ του σε όλες τις προαναφερόμενες διευθυντικές θέσεις και εφεξής πρέπει να αμείβεται όπως οι απλοί και ταπεινοί εργαζόμενοι τους οποίους χρόνια από ψηλά διοικούσε.
  Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για τον όψιμο ‘’επαναστάτη’’, κ. Γ. Σταματελόπουλο, ο οποίος έχει χάσει πλέον κάθε όριο αξιοπρέπειας και συναδελφικής αλληλεγγύης και έχει εξελιχθεί σ’ ένα κοινό συκοφάντη του σ.κ. και των εκπροσώπων του επικαλούμενος γεγονότα που ο ίδιος κατασκεύασε (λαθροχειρίες, αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος) για να τον λυπηθούν οι εργαζόμενοι επειδή έπαψε να λαμβάνει 1200€ το μήνα μόνο και μόνο γιατί διετέλεσε τέως.

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
  Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραγωγής Τεχνικού και Καλλιτεχνικού Προσωπικού αποδοκιμάζει την πρακτική αυτή του κ. Σταματελόπουλου –ο οποίος πάντα ήταν ξένο σώμα για το Σωματείο μας επειδή ήταν συνέχεια εργοδοτικός εκπρόσωπος- και τον καλεί να σταματήσει την τυχοδιωκτική του αυτή πολιτική και να ενταχθεί έστω και τώρα λίγα χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή του –στην παραγωγική διαδικασία προκειμένου να δικαιολογεί τα χρήματα που σήμερα λαμβάνει.
  Τον καλούμε επίσης να αντιληφθεί επιτέλους, ότι οι απλοί εργαζόμενοι των οποίων σήμερα τη συμπαράσταση ζητά ,δεν πρόκειται να δώσουν κανένα αγώνα για να συνεχίσει να λαμβάνει ο ίδιος –χωρίς μάλιστα να εργάζεται- 1200 ευρώ το μήνα, ως αντιστάθμισμα για τον ανύπαρκτο συντονισμό που παρείχε από την Κατεχάκη στο Ε’ Πρόγραμμα της ΕΡΑ.
  Σε αντίθετη περίπτωση το Σωματείο μας θα κινήσει τις προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες προκειμένου να πάψει να είναι μέλος ένας συνάδελφος που έχει αναγορεύσει την υπεράσπιση της αργομισθίας του σε ύψιστο συνδικαλιστικό καθήκον για το οργανωμένο σ.κ. και τους θεσμούς του.
  Οι εργαζόμενοι έχουν μνήμη και κρίση και δεν πρόκειται κανένας Σταματελόπουλος να τους χρησιμοποιήσει και πάλι προκειμένου να καρπούται τα επίχειρα μιας ανύπαρκτης έως σήμερα προσφοράς.

  Tο Δ.Σ.

 15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Και τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος της ξεφτίλας στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστές το Μάνεση το Χαρδαβέλλα και τα λοιπά …τσιράκια τους που μια μέρα ονειραύονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, σειρά έχει ο δεύτερος γύρος με πρωταγωνιστές, τον γνωστό και μη εξαιρεταίο ψυχολογο/ψυχιατρο που όταν «φορτώνει» γυαλίζει το μάτι του όπως του Τζακ Νίκολσον στην ταινία Η ΛΑΜΨΗ , τον όμορφο Μπρούμελ «ιδιωτικό ερευνητή» που εξαργυρώνει τα πανάκριβα καλάθια (ποτών+λουλουδιών) που στέλνει στους/στις TV persones, με καθημερινή παρουσία απο νωρίς το πρωί εως αργά το βράδυ σε όλες ανεξαιρέτως τις εκπομπές, τον αποτυχημενο μπάτσο/δικηγόρο/δημοσιογράφο/εκδότη που όλοι τον θέλουν καλεσμένο αλλά κανένας δεν τον προσλαμβάνει για υπάλληλο, και φυσικά πολλούς άλλους που ανήκουν στην Β εθνική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: